Erotické vyšetření u sexy uroložky, výstřik sperma

Ahoj, jmenuji se Čeněk, bydlím už devatenáct let na okraji Prahy, vlastně zde už žiji od mého narození. Náš dům se nachází u Průhonického parku, je tu neskutečný klid a pohodový život. Když se jednou za půl roku vydám do Aquapalace Čestlice, mám to jen několik minut od domova, stačí přejí dálnici, dat se doleva a za pár minut jsem tam. No, já jsem takový hnědovlasý kluk s metr devadesát výškou, hnědé oči, rád studuji historii, dějepis, války a zajímám se o přírodu. V našem rodinném domečku máme horní patro, to jsme si zabrali se starším bráchou, jenže ten už je skoro pořád někde na montáži, takže ho vídám jednou za tři týdny, a to ještě na pár minut, protože když přijede, jde hned s kamarády do hospody. Máme tu několik restaurací a pizzerií, základní školu, kousek je Lidl, Žabka, za dálnicí Kaufland, OC Čestlice a za 10 minut jsem autobusem v OC Wesfield Chodov. Devět zastávek metrem a jsem přímo v centru Prahy. Co víc si člověk může přát.

Jednou v létě mi kamarádi navrhli, že bychom mohli zajít po dlouhé době do Aquaparku, pořádně se tam vyblbnout, a hlavně kouknout na nějaké pěkné holky v průhledných plavkách. No, a že jich tam v létě chodí. Mám rád všechny ty tobogany, bazény a skluzavky, skoro pokaždé když jsme tam zašli, jsme se s někým seznámili. Vyrazili jsme na devátou ranní, byli jsme mezi prvními, rychle se převlékli v boxech a hurá do bazénu s mořskými vlnami. Občas jsem se klukům ztratil, ale měli jsme takové pravidlo, že se když tak sejdeme u restaurace v celou hodinu. Kolem oběda přesně ve dvanáct hodin jsme se sešli v restauraci a dali si pořádný kuřecí řízek s hranolky a tatarkou. Vybitá energie se musí dobít. Zapili to velkou Coca-Colou, chvilku si poseděli a já celou tu dobu, co jsme seděli na obědě pozoroval, že na mě kouká nějaká sympatická mladá paní či slečna. Mohlo jí být asi dvacet pět let a vypadal fakt krásně a mile. Na sobě měla bílé jednodílné plavky bez vyztužených košíčků a bylo vidět jaké má obří melouny, odhadoval jsem to na pětky a možná i větší. Blondýnka asi metr sedmdesát tři a krásně se na mě usmívala. Zamyslel jsem se, a řekl si pro sebe „uf, s tou by bylo krásné PORNO ZDARMA“.

nahá žena

Párkrát jsem na ni mrkl a ona na mě, a nakonec jsme s kamarády odešli, aniž bych jí něco řekl. Asi za hodinu a půl jsem šel sám do mořských vln a ani si nevšiml, že pár metrů ode mě, stála ta holka v bílých plavkách. Šel jsem pomalu do bazénu a čekal, až zapnout vlnobití. Chvilku jsem se v těch vlnách koupal a najednou jsme v bazénu do sebe na sebe narazili. Usmál jsem se na ni a rovnou se představil, ona se mi také představila jako Sandra. Jakmile skončili vlny v bazénu, ještě jsme si tam povídali o všem možném, odkud jsem, odkud je ona, ale když jsem se ptal, co dělá za práci, tak jen řekla, něco ve zdravotnictví. Dál už jsem se neptal. Pak jsem šel za kluky a řekl jim, že jsem tam narazil na pěknou babu. Oni se hned ptali, jak vypadá a když jsem jim řekl, že je tam jediná v bílých průhledných plavkách, tak jen řekli „fíha, tu jsme před chvilkou viděli, ta má ale nalejváky, slušný kozy, ta by se jim taky líbila“.

Sandru jsem ještě jednou potkal u sauny, a že sem do Aquaparku moc nejezdí, asi tak jednou za dva roky, že jezdí hodně na kole, nebo je v práci. A třeba se někdy uvidíme. Bohužel jsme si na sebe nevzali číslo. Kolem osmnácté podvečer jsme už měli Aquaparku plné plavky a šli se odebrat domů. Kluci se rozjeli autobusem do svých obcí a já si to pěšky štrádoval do baráčku. Doma se mě mamka ptala, jaké to tam bylo, protože ona tam nikdy nebyla, že se stydí převléct do plavek a chodit mezi tolika lidmi, že jí to nevadí u moře, ale v bazénu ano. Řekl jsem jí, že je to tam bezva a klidně s námi může někdy vyrazit. Mamka se jen zasmála a jen dodala „tak snad někdy po létě, až tam nebude tolik lidí“. Večer jsem si pustil SEX CHAT BONGACAMS, našel tam podobnou holku jako byla Sandra a pořádně si u ní vyhonil péro. Musel jsem to vzrušení ze sebe dostat.

No, v létě jsme byli s kluky ještě dvakrát v Aquaparku, ale zjistili, že to leze krapet do peněz a hledali nějaké jiné bazény v okolí, každý týden jsme byli na jiném koupališti a já doufal, že tam uvidím tu krásnou neznámou v bílých plavkách. Leč marně, nikdy jsem už na ni nenarazil. Blížil se už pomalu konec léta a kluci dostali nápad jet do zatopeného lomu, asi padesát kilometrů za Prahu, že si Láďa půjčí od taťky fáro a uděláme si pěkný celodenní výlet do přírody.

akt ženy

Sbalili jsme si deky, jídlo na celý den, nějaké čtení a luštění do kapsy, olej na opalování a vyjeli brzo ráno už v osm hodin. Doprava na silnici byla ještě ucházející, byla neděle ráno a před námi se rýsoval další slunný den. Přijeli jsme k lesu, zaparkovali auto, šli takovou lesní pěšinkou, až došli k fakt krásnému pískovému lomu, spíš to byl pískový rybník a zdál se být čistý. Jenže u něj nikdo nebyl, a ani odpoledne tam nebyl ani živáček, jen tam prošel pán a říkal nám, že bychom se tam neměli koupat, protože tam byli minulý týden sinice.

Vůbec jsme tomu nechtěli věřit, a celý den se tam chodili koupat. Jenže hned druhý den mě bylo nějak divně, myslel jsem si, že jsem jen takový malátný, nějaká alergie na těle. Jenže druhý den ráno jsem se už nemohl vyčůrat a nějak mě to pálilo. Volal jsem klukům, zda jsou v pohodě a byli. Doma jsem taťkovi řekl, jaké mám problémy, zkusil mě dát jeho urologické léky, ale ani po třech dnech to nepomáhalo. Další den jsem se dopravil na urologii v Praze a cestou do patra jsem zahlédl holku, která byla podobná té mé neznámé slečny, s kterou jsme se potkal na Aquaparku. Řekl jsem si, to je asi někdo podobný a nevěnoval tomu nějakou vážnost. Bolest dělala své. Ještě jsem si přečetl, kdo tam sedí za doktorku nějaká paní „Sandra Nováková“. Ale vůbec mi to ještě nedocházelo.

V čekárně jsem přišel na řadu až asi za hodinu a půl, to víte, léto a urologické problémy má hodně lidí. Sestra si mě zavolala do sesterny, tam něco rychle vyplnil do karty a za minutu šel k doktorce. Otevřel jsem dveře a tam seděla Sandra, no ta holka z Aquaparku. Jakmile mě uviděla, nevěděla, co říct a já vlastně také. Jen jsem řekl „dobrý den vlastně, ahoj Sandro“ ona v klidu řekla „ahoj Čeňku, co tě sem přivádí“? Musel jsem jí všechno říct, jaké mám urologické problémy. Sandra mi řekla, ať si skočím vyčůrat do šampusky. Po chvilce jsem přišel s plným pohárkem moči a myslel si, že to všechno skončí. Sandra ale řekla, že mě musí vyšetřit a vzít vzorek z močové trubice.

erotická poloha

Popravdě mě bolelo v podbřišku a varlatech, ale nechtěl jsem se před ní svléknout a ukázat jí moji chloubu. Začal jsem se tak nějak kroutit a vymlouvat, jenže se nedala. Asi za dvě minuty jsem si lehl s trenýrkami na lehátko, ať si prý stáhnu trenky a ona mi strčí do penisu špejlku a vezme mi vatičkou vzorek. Ani nevím proč, ale jakmile mi sáhla na péro, vzpomněl jsem si na ty její průhledné plavky a začalo se mi zvedat, a to dost rychle. Sandra to v klidu pozorovala, stále mi držela penis, jenže se stále zvětšoval a zvětšoval a zvětšoval, až byl úplně v pozoru.

Pozoroval jsem Sandru, jak zkoumá můj nástroj, zkušeně do něj zajela špejlkou a nabrala vzoreček, ani to nebolelo, ale měl jsem v té močové trubici děsné šimrání. Sandra nic neříkala, a prý když už jsem tady, mi udělá i test prostaty. Vůbec jsem nevěděl, co po mě chce. Ale měl jsem se opřít o lehátko, vyšpulit na ni zadek, roztáhnout půlky od sebe a přidržet si kapesník pod pérem. Najednou jsem uslyšel, jak si natahuje nové latexové rukavice, trochu mě zastudila prdel, ucítil jsem vklouznutí prstu do zadku a začala mě v něm jezdit, tam a zpět. Prostě asi jak jsem na ni myslel, jsem začal stříkat sperma do toho připraveného kapesníku. Sandra mě držela za boky a zadek, a prý mám prostatu v pořádku, že se můžu obléknout a kapesníček mohu vyhodit do koše.

Já se rychle oblékl, dostal jsem léky proti zánětům a že mám přijít za 14 dní ve středu po 18cté na kontrolu. Že to jindy nejde, bude tam navečer už bez sestry a bude mít na to další vyšetření klid. Asi za 10 dní jsem byl už veselý, zdravý a pomalu se těšil na kontrolu, že uvidím Sandru. Spíš jsem přemýšlel, jaké mi udělá asi vyšetření.

prsa ženy

V pátek jsem už stepoval na urologii, bylo přesně 18 hodin a ze dveří vyšla Sandra, ať jdu dál a odložím si. Svlékl jsem se do trenek a čekal, co se bude dít dál. Sandra mě řekla, ať si lehnu a bude se mě ptát na nějaké otázky. Mezitím si mám stáhnout trenýrky a vyšetří mě kuličky, zda jsou v pořádku. Mě to problém nedělalo, akorát jakmile se mě začala ptát na nějaké intimní otázky, pomalu se mě začalo zvedat péro a byl jsem z toho vzrušený. Sandra si natáhla rukavice, natřela si je nějakým čirým gelem a začala mě přetahovat předkožku, prý se musí ujistit, zda jde správně přetáhnout. Několikrát mě ji přetáhla přes žalud a zdálo se být vše v pořádku. Prý se mám otočit na čtyři a že minule zapomněla při vyšetření prostaty, zajet trochu dál. Začala mě prozkoumávat zadek, strčila tam prst a zajela fakt daleko, šulína už jsem měl v plné polní a vzrušeně oddychoval. Sandra mě přidržela koule, trochu je zatáhla dolů a prý je vše v pořádku. Znovu jsem se obrátil na bok a vůbec si nevšiml, že už má tričko i sukni dole. Stála tam přede mnou jen ve spodním prádle, otevřenou podprsenku, cecky jí lezly všude, měla je nádherný, obří až gigantický. Bradavky mega. Svlékla si červené, rudá tanga a já viděl její hladce vyholenou kundu. Byla neskutečně krásná. Sandra si vyskočila na mě, zkušeně si zavedla čuráka do kundičky a začala se projíždět na mém mladém péru. Předkožka se svlékala nahoru a dolů, její šťávy mi zaplavovaly stehna a co přiražení do děložní čípku, to kundí mokrý výstřik.

Ordinace se změnila na šoustající doupě, všude byl cítit kundí odér, a ze Sandry tekly proudy mokrých orgasmů. Její bimbající koziska mě narážely do tváře, střídavě jsem jí cumlal levé prso a sál pravé prso. Občas podržel rukama její obrovský dudy a líbal její tučný bradavky. Oba dva jsme vzdychaly a překřikovaly se v šukání jako amatéři z porno filmů. Takhle jsme tam prcali asi hodinu, až mi Sandra řekla, že chce, abych ji naplnil spermatem. Že sice nebere prášky, ale já bych byl správný otec a že peníze má, bydlet taky, má krásný dům po rodičích a ať se ničeho neobávám. Jak to dořekla, začal jsem ji plnit mrdkou, která z ní vytékala asi dalších pět minut. Byl to neskutečný zážitek, šukat s doktorkou na vyšetřovacím lehátku.

nahá žena

Se Sandrou jsem už osm měsíců, krásně se už zakulatila a za měsíc máme porod. Už jsem se i přestěhoval k Sandře do baráku a příští rok se budeme brát. Všechno nám vychází dle plánu.

Ještě se Vás na závěr zeptám: „Chtěli byste si přečíst další české EROTICKÉ POVÍDKY?“

Na shledanou, čtenáři mých erotických povídek. Rsk.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Share on facebook
Sdílet na Facebooku