Připojte se k lednové výzvě Do práce na kole

Zdá se vám to jako žert, cestovat v lednu do zaměstnání formou cyklo projížďky? A proč byste to měli dělat?

půjčovna kol

  1. Nejde o žádný žert.
  2. Abyste se připravili na květnovou výzvu.
  3. Výzva běží v předem určených měsících, a to v měsíci lednu – jeden týden, v květnu – po celý měsíc, v září – dva týdny. Vyhlašují nadšenci spolku AutoMat.
  4. Uděláte něco navíc pro své zdraví.
  5. Můžete zvolit cestu do zaměstnání buď na elektro(kole), koloběžce, longboardu, vozíku, ale také pěšky nebo ti sportovněji založení budou k svému chlebodárci běhat.
  6. Stanete se členem komunity za zdravější pohyb.
  7. Díky datům, které účastníci sbírají a organizátor je anonymně vyhodnocuje, můžete přispět ke zlepšení dopravní infrastruktury ve vašem městě.
  8. Složíte „pracovní tým“ a budete jezdit nejen do práce společně s kolegy, ale společně se můžete zúčastňovat dalších akcí výzvy „DPNK“, a to v květnu, kdy začne hlavní etapa – hromadných setkání při snídaních a jiných akcí zdarma, které uspořádají pořadatelská města, ba i závěrečného večírku.
  9. Svou bezmotorovou a bezpečnou cestou do zaměstnání přispějete nemalou mírou ke zlepšení životních podmínek ve vašem městě. Při letošní akci ušetřili účastníci až 500 tun CO2!
  10. Budete se radovat z úžasného tematického trika z eko bavlny, které přímo vybízí k seznamování s ostatními.
  11. Najdete nové kamarády a když vám štěstí posvítí na cestu, možná i životní lásku.
  12. Podpoříte dobrou věc – opět v květnu – Dobroprojekt. Vyberete si ze tří charitativních projektů, pro které budete jezdit či chodit a věnujete své kilometry právě jim. Letos byly vybrány tyto projekty: Cyklorikša pro seniory, Fokus Praha Life is like a bike a Na kole dětem – NF Josefa Zimovčáka, pro který se zapojilo nejvíce nadšenců.

značka cyklo na chodníku
Celorepublikovou výzvu Do práce na kole vyhlašuje spolek AutoMat a stala se v naší vlasti již tradicí. Příští rok začíná jedenáctý ročník a stává se stále populárnějším. Letos 2020 se akce zúčastnilo na šestnáct tisíc účastníků, i přes počáteční problémy a omezení způsobených nemocí Covid-19.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Share on facebook
Sdílet na Facebooku